På bättringsvägen

Idag är vår lilla älskling betydligt bättre. Han fick sova mellan oss för att vi skulle ha bäst koll. Vi kände på honom titt som tätt och märkte att den höga febern la sig. Mycket riktigt så på morgonkvisten var han pigg som en lärka och tempen visade endast 37,5 och då utan panodil i kroppen. Han har hängt i hela dagen, dock utan större aptit under förmiddag/lunch men med vilja att dricka desto mer.
Det härliga vårvädret har bidragit till att vi varit ute en stund idag med lilleman. Han har traskat runt gården i den mån han orkade sedan har vi haft en mysdag inne med lek och skön avkoppling. Har hunnit med lite städning med, och så tvätt på det.

Ikväll är det årsfest med brandkåren. Det var tänkt att både jag och Rickard skulle gå, men jag valde att stanna hemma med Travis eftersom han inte är helt frisk ännu. Så vi har haft det fortsatt mysigt och nu sover han gott i sin säng.
Nu väntar goda räkmackor och sedan glass och Robinsson på det.

Trevlig kväll till er alla!


 



Kommentarer
Louise

stackars liten!tråkigt att du fick stanna hemma men så får man göra när den lilla älsklingen är sjuk!

2009-03-22 @ 09:11:59
Martina

Blev besviken när du inte kunde hänga med! Hade sett fram emot att träffa dig ju! :) Hoppas Travis är bättre nu! Kraaam!

2009-03-23 @ 15:58:58
Ann-Sofie

Martina: Hade så gärna velat vara med på brandkårsfesten. Men lille hjärtat går före. =) Får ta igen det vid ett senare tillfälle. Hade ni kul? Måste ta och ses en kväll framöver, kanske till helgen?



Louise: Precis, det små liven går före allt. Är så skönt nu när han är på g igen med mat och så. Allt bra med er? Hoppas så!

2009-03-23 @ 19:09:39
URL: http://annsofiiie.blogg.se/
flowerlowa

stackars lille travis! hoppas han är riktigt bra vid det här laget! Kramar

2009-03-25 @ 18:15:32
URL: http://flowerlowa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0