Aprilväder

April är en månad då det antingen är strålande solsken och fågelkvitter. Eller som idag mulet och regn.. nästintill snöblandat. Vädret speglar verkligen ens humör. Denna morgon hade man lätt kunnat dra täcket över huvudet och bara vara. Men man msåte ta tillvara på dagen. Så vi steg upp runt kl.8. då Travis vaknade.

Brandkåren skulle ha öppethus på stationen så Rickard skulle ner dit och hjälpa till med det. Efter att han sagt hejdå och stängt igen dörren dröjde det inte många sekunder förrän han kom in igen och ropade: "Älskling, kom och se vilket lik som är här ute" (Bli nu inte förskräckta över hans ordval på lik, det är hans definition av en riktigt ful och gräslig bil.)  
Jag pallrade mig ut och snart så började jag skratta hejdlöst. Utanför tomten står det en röd, riktigt gammal saab 900, med en blå liten siren på taket. Den saknar däck och stolar, inredning. Ja, allt. Det är egentligen bara en kaross utan innehåll. På denna "skönhet" står det 30år samt brandbil.. haha!

Ja, Rickard fyllde ju 30 i förra veckan. så nu var det nog några som ville skoja lite med brandmannen. Det förklarar alla det samtal från skyddat nummer som inkom igår kväll/natt till vår hemtelefon mellan halv tolv till ett någongång där den som ringde ständigt lade på när vi svarade. (Gissa om man var arg /irriterad då, ringer en massa så Travis vaknar till) Det var nog deras sätt att försöka fånga vår uppmärksamhet.

Komiskt nog märkte vi inte av när det dumpade av bilen.. vi har en stor häck framför huset som blockerar insyn.


Vi vet fortfarande inte vilka som kört hit bilen, den saknar dessutom hjul så det blir lite körigt att bogsera bort den.. hehe.. står på fälgarna, eller vad som är kvar att ens kallas för fälg.

Någon som har ngt tips på vilka som gjort detta bus?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0