Semestrat

Har haft ett par toppen fina dagar på västkusten. Vi åkte på torsdag morgon, jag, Älsklingen, Travis, Rickards föräldrar och hans lillebror Didrik. Resan till Ullared gick fint, lilleman var hur duktig som helst. Lite matintag och sömn så var han så nöjd så! Efter att ha checkat in på campingen så begav vi oss till restaurangen och käkade innna vi tittade in på Gekås. Fanns en hel del som lockade till köp. Till kvällen blev det att plocka upp förtältet och sedan ta det lugnt innan vi somnade gott i husvagnen. Travis vaknade en gång och var ledsen, fundersam över vart han var men sedan somnade han om som en prins.

En tur inne på Gekås hanns med under fredagen med. Skönt att kunna gå i lugnan ro och inte stressa runt som en toka för en gång skull när man är där. Minigolf för killarna på kvällen och kortspel blev det för mig och Anne-Lousie då Travis sov för natten.

Igår bar det hemöver.
Vi tog vägen förbi Varberg och Borås. Så vackert landskap och bra vägar. Lite stopp här och var innan vi kom hem och avnjöt middag som bestod av tacos i Skäfshult. Sedan packa upp här hemma och njuta av lugnet. Som  alltid: "Borta bra men hemma bäst!"

Skulle gärna vilja lägga upp bilder från dessa dagar. (om jag nu hade några) Kameran krånglade så det blev tyvärr inga. Tur att Anne-Lousie hade en fungerade.


Ikväll blir det att grilla hos hos ett par vänner nere på gatan och imorogn ska jag upp och jobba på dagis med start klockan halv sju.


Kommentarer
Age

Åhh...vill oxå till Ullared. Bra som sagt att sova över o slippa stressa!

2008-08-03 @ 14:45:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0