Härlig vecka!

Lapa sol är man duktig på dessa dagar, aktiviteterna avlöser varann. Helt enkelt fullt upp med en massa trevligheter då vädret och humöret är på topp när Älsklingen har semester!

I måndags inhandlade vi ett nytt vrålåk till sonen. Han fick en Crescent Logic från motorsport. Vi tog en premiärtur till Krönsborg här i Södra Vi. Jag packade picnickkorgen full och sedan satte vi fart i skog och mark. Rickard och hans lillebror Didrik tog sina cyklar. Vagnen var suverän i terrängen. Det är en joggingvagn, som är lätt och smidig med fullt liggläge. Har länge funderat på en Emmaljunga scooter men vi satsade på denna ist. Kanonpris fick vi med. Hoppas den visar sig vara så bra som den hittills varit. Nöjda är vi iaf och Lilleman trivs som fisken i vattnet och det är ju huvudsaken.

          
        
Bild1:Supernöjd! 
Bild2: Matdags!      
Bild3: Vill ha!          
Bild4:  Söt!                           
Bild5: Redo!



I Tisdags blev det en tripp till Målilla där vi käkade god lunch och smarrig efterrätt. Det blev lite promenader med mamma, systrar och systerdotter medans pappa, bror och Rickard var i garaget och fixade med lite bilar.

       
      
Bild1: Gungeligung.                      
Bild2: Kusinerna.                    
Bild3: Mata med hallon.           
Bild4: Provsitta stol.        
Bild5: Ny leksak?


Lasse och Sandra kom hit sen på kvällen. Vi kikade på Allsången, Morden i Midsommer och fikade. Pratade en massa och hade det jättetrevligt. Måste göras om snart. På minigolfbanan nästa gång kanske? ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0