Längesen sist

Här kommer en uppdatering på den gångna veckan:
I onsdags var vi i Källängen för babysång, vi var gänget från mammagruppen och så Sanja med sin Agnes. Solen sken och vi satt och myste i två timmar.

I torsdags var jag och Travis tillsammans med Maria, Nova och Johanna på Ölands djur- och nöjespark. En strålande dag där barnen trivdes kanonbra. Travis blev tokglad inne bland getterna och ville inte gå där ifrån. Han fick även bada i poolen, dock var det lite kallt trots värmen från solen så det blev inte så länge. Nova plaskade desto mer, samt åkte en rad attraktioner. Tog en sväng förbi Köpstaden innan hemdags.

I fredags pustade jag och Travis ut här hemma, bus- och tvätdag stod på schemat. Sedan blev det filmkväll med älsklingen. Igår var jag och Travis i Skäfshult, Rickard var hemma eftersom han har sin brandjoursvecka. Didrik följde sedan med hem till oss, käkade pizza och hade en avkopplande kväll. Travis stupade i säng eftersom han endast sovit vid ett tillfälle under dagen a´la 1,5timme. Mot annars tre sovlurar, så trött var han allt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0