Midsommarhelg

Midsommarafton var vi utanför Vimmerby, hos Daniel och Elin. Vi var ca 30personer, varav 6knattar. Det var en jättetrevlig kväll som vi fick tillbringa ute på den inglasade altanen då regnet dök upp när man minst anade det. Med en bunt manliga grillmästare och färskpotatis kirrade vi gott käk och mätta magar. Jag och Anne-Louise hade fixat två stora jordgubbstårtor som blev sådär smarriga som bara jordgubbstårtor kan bli. Favorit!

(Lånad bild)


Lekte gjorde vi med, Ove var lekledare och alla var taggade. Jag och Travis tittade på tillsammans med Emelie och Albin. Hejade på våra sambos.Lilleman ville inte sova något under kvällen, en 5minuters powernap hanns med. Men vaken till tolv ville han vara. Lugn som en filbunke, glad och busig var han. Vi åkte hem runt midnatt, Travis somnade omedelbart i bilen. Tänkte på hur dygnsrytmen skulle bli, klarade sig hyfsat bra ändå. Han somnade visserligen inte förrän vid nio igår men det utan protester. Så det var bra minsann.

Igår var vi i Målilla och fikade och åt mat. Mysigt att träffa familjen och umgås. Busfian Nova var i farten och hon är så go.

(Travis 1vecka gammal tillsammans med kusinen Nova, 4år nu i juni)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0