Dagisplats

Har just varit på babysången inne i Vimmerby och nu sover lilleman middag. Han har under natten åkt på nästäppa som idag efter nässpray blivit till en snuvig näsa, det i samband med mycket dreglande resulterar i att pappersnäsdukarna ständigt åker fram. inte poppis hos Travis. Hoppas det vänder fortare än kvickt! Har planerat in ett besök i simhallen imorgon tillsammans med Carro&Milo och Sanna&Melvin. Vi får se hur läget ser ut då, men jag vet att ett bad skulle uppskattas av Travis men inte om förklyningen eskalderar. Får tro att det är en lindrig sådan. Hoppas hoppas!

Glädjande är att det är klart med dagisplats, fick ett samtal igår och tackade ja på stört. Så den 12januari börjar inskolningen här i Södra Vi på björkullens förskola. Känns som att det kommer bli toppen! 
Fick även Csn besked idag, och mina studieböcker som behövs till den kommande delkursen från Adlibris.se. Så nu känns det som att mycket är iordning och koncentrationen kan läggas på studier och familjen utan en massa krussiduller runt omkring. Skönt!



Kommentarer
Emilie

Vad kul att du fick dagisplats i södra vi =)

2008-11-19 @ 14:16:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0