Saturday!

Har just ätit mumsig lördagsmiddag med Älsklingen och så är även hans bror Daniel här medans hans sambo är på julfest med sitt jobb i Linköping.
Lilleman och jag har varit i sporthallen här i Södra Vi och kikat på Rickard som spelat pingis turnering med jobbet. Travis var skogstokig på läktaren och tyckte det var urkul att klättra överallt och ingenstans. Kul att se att han tar för sig så. Extra skoj tyckte han det var med glaset som vette utmot planen, där pussades det på mot alla som gick förbi. :-)
Vi har hunnit med handling på Ica supermarket med (bra när man behöver basvaror, överkomliga priser), medans Rickard hjälpte Daniel att svira om hans däck till vinterutstyrslen. En fika i Skäfshult däremmelan där Travis stolt demonstrerat frö sin farfar att han kan peka och visa var lampa sitter samtidigt som han säger "ampa". Ove började träna med honom när han var en liten kotte.. :-) Det kom i början på veckan och nu går det på ständig repetition. Är ursött!

Igår kväll var vi i Frödinge, jag och mina pojkar hos Carro, Daniel och Milo. Sanna, Magnus och Melvin gästade med såklart och vi hade en toppen trevlig kväll med tacobuffé. Småkilalrna busade och Melvin visade upp sina nya krypfärdigheter. Så skoj! Kom hem i säng efter ett och tog en välbehövlig sovmorgon hela familjen.

Bäst att joina de andra i soffan.
Ha en skön lördag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0