Skogsmullar under Novemberkåsan

I lördags gick Novemberkåsan av stapeln i skogarna runt omkring Vimmerby. Rickards bror Jonas var en av många som var med och tävlade. Vi startade dagen med att se sträcka två som gick i terrängen i Skäfshult, inte långt från där Rickards föräldrar bor. (Lite bök och stök med att få med vagnen bara, så den slopade vi under resten av dagen med undatag från ALV.) Fortsatte sedan in till stan och ALV parkeringen där vi stämde av hur det gick för Jonas när han var inne på service. Vi klämde in lunch på Linas där maten var toppen god, kan jag varmt rekommendera! 
  Didrik körde barnkåsan, ett cykellopp innen på ALV, så självklart stod vi och hejade på som publik. Dagen fortsatte med stopp i Snokebo, på servicedepån igen, matintag hemma hos oss där vi även drog på oss flera lager kläder för att klara sena kvällen/natten. 
  Travis var mest facsinerad när mörkret fallit och det enda man såg var pannlampor, ficklampor, brasor, ljusen och brummen från motorcyklarna och publikens stim. Han var så duktig hela dagen och han och jag hängde med ända fram till elva då vi varit ute i den branta backen i Djursdala och innan dess ute vid Nossen. Då slockande han i bilen och vi pausade tillsammans med Anne-Louise hemma hos dem medans Rickard var ute med Ingo, Micke, Martina och Klingan i Skäfshult igen.

En riktig folkfest var det och var toppen kul att följa! Gårdagen var vi alla trötta, kom inte hem i säng förrän halv två och efter en heldag ute blir man inte annat än mör. Man kan inte låta bli att tänka på alla förare hur de kände sig på söndagen. Beundrar de som ställer upp. Ett riktigt "mandomsprov" :-)
Jonas slutade 42:a totalt, tror det var 49 som tog sig i mål av 129 tävlande..

Vi tillbringade söndagen i Målilla, där min mamma fixat god middag och smarrig efterrätt. Skön dag i trevligt sällskap!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0