bus och lek

Travis tiomånaders dag var fullspckad till max igår och han kom inte i säng förrän efter klockan nio av förklarliga skäl: Vi var nämligen och gästade Elin&Daniel och deras hund Issis på middag under kvällen, Martina&Klingan var också där med deras mopps Hector. Två hundar under samma tak blir dubbel lycka för vår son. Han fullkomligt älskar djur och om John blund hänger över ögonen är det bara att vifta bort när det finns annat att leka med och utforska!
Besöket hos Thonbergs gick strålande, Travis var jätte duktig och det märktes att fotografen var van att fota barn. Väntar med spänning på att se hur korten blev!

Under morgonen har vi varit på Öppet hus i församlingshemmet. Massa bus, och mellanmål på det, resulterar i en sovande Travis som nu  knoppar i vagnen efter promenaden runt samhället och sedan hem.
Ikväll är det ljusparty hemma hos Carro, Travis farmor kommer och sitter barnvakt då även Rickard ska iväg: på sin teoriutbildning i O-hamn. Får se hur hans sinnestämmning är i eftermiddag. Ljunghäll varslar ytterligare 100.. han har haft fast anställning i 10år så det är bara att hoppas på det bästa. Men inget är säkert. Det var bara en tidsfråga efter volvos chockbesked.


Kommentarer
Linda K

huamej, jobbigt i dessa osäkra tider!! hoppas rikard klarar sej kvar!!!!! kramar

2008-10-10 @ 17:13:17
URL: http://flowerlowa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0