Frost

Har varit inne och jobbat idag igen, var en härlig dag trots bitande kyla på morgonkvisten. Solen kikade fram så det var mycket uppfriskande att vara ute med barnen när det lekte på gården/skogen. Lilleman har haft ännu en busdag med sin moster och han trivs gott. Efter jag kommit hem bräste vi till Målilla för att droppa av Johanna och Travis fick mysa med mormor, morfar, morbror och ännu en moster. Så han har mått fint han!
Vi ska dit även imorgon kväll, min mamma har ljusparty och Rickard har sin teorikurs så lilleman får busa med morfar medans vi andra doftar på ljusen.

Har läst på både text-tv och Dagens industri om kommande varsel på Volvo LV. Blir det ännu ett påslag på det redan utsatta varslet på Ljunhäll mån tro? När ljunghäll la ut sitt senaste varsel var jag och Travis på babysången där vi fick höra om det, en förälder hade hört nyheten på radion (detta var dagen efter Volvo LV lagt ut varsel om 1300personer..
Vi har tänkt att gå på sången imorgon förmiddag. Får se om det knyter sig i magen ännu en gång för ett dystert besked.. hua. Bäst att tänka positivt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0