Serier och sömn

Nu har jag laddat upp det senaste avsnittet från en av mina favoritserier: One tree hill. Sonen slocknade just för natten och sambon är på teorikursen, så det blir en lugn kväll med lite kvällsfika till tv:n lite senare. 
Sång och lek på Öppet hus har vi varit på idag, Travis trivs som fisken i vattnet tillsammans med de andra barnen så jag tror och hoppas att det kommer gå fint senare då han börjar på förskolan. 

När det gäller lillemans sömn så är han i en varannadag period, ena dagen är det två sovstunder för att nästa bli en. Detta beror till den största delen på vad vi väljer att spendera våran förmiddag. Om vi är iväg på en aktivitet så blir förmiddagsömnen framskjuten och närmare lunch, vilket resulterar i att det oftast blir en längre sovperiod. Om vi istället är hemma under förmiddagen somnar Travis ett tag efter frukost och lite lek, och sover även (i de flesta fall)senare på eftermiddagen (om vi inte är iväg då istället, som i måndags då vi var i Lidhult, då skrotade han den sovstunden helt fastän att han var tröttare än tröttast)
Hur än soveriet artar sig om dagarna så somnar han ständigt runt sju om kvällarna, vilket är kanon.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0