Inskolningen tuffar på

Inskolningen rullar på i toppen bra takt, det märks på Travis att han känner sig mer trygg dag för dag. Personalen är kanon och Travis inskolningsfröken gillas av honom, det syns. Exempelvis idag då vi skulle hem så ville han vara i Karins famn när han fått på sig alla sina kläder och sedan vinkade han hejdå till mig och Rickard. Det är ett gott tecken om något. Så go han är!

Dock märks det att alla nya synuttryck avspeglar sig senare på sömnen. Han somnar på två röda när vi kommer hem och sover sedan i en och en halv timme. Han har sedan länge nöjt sig med en sovstund per dag men nu ser det ut att gå åt två tillfällen. Han är totalt färdig på eftermiddagen redan runt halv fyra. Som igår när vi besökte Carro, Daniel och Milo i Frödinge var han inte sig själv på hela eftermiddagen, han verkade inte veta riktigt vad han skulle ta sig för, jag förstod att han var trött och han somnade redan när vi backade ut från uppfarten då vi skulle hemåt.
Så imorgon ska vi försöka få in ett till sovtillfälle och se hur det resulterar i nattningen till kvällen sen, tyckte det skulle vara en bra dag att testa då faktiskt helgen börjar och då kan vi testa utan att det kommer påverka våran sömn om han nu möjligen är uppe längre än vanligt.

Blev visst ett långt inlägg.

Summan av kardemumman är i varje fall att Travis funkar fint på dagis och att vi känner oss trygga i att snart lämna honom där, och självklart tar vi dag för dag och ser hur utvecklingen och runtiner kommer. Det får han sin gång, det är ju en stor omställning att börja förskolan.


Kommentarer
Susanne

Så rolig att inskolningen går bra. Jonny ska börja skola in Tion på måndag. Tror att det kommer gå bra, men man kan ju inte veta. Helt klart är att det kommer bli en omställning för oss alla tre.

2009-01-15 @ 21:02:20
URL: http://mysebodesign.blogspot.com/
Becca

Skönt att det funkar med dagis för lillen. Antar att det är ett oros moment innan dagen kommer = )

2009-01-16 @ 15:19:04
URL: http://beckystoneheart.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0