Kalmar tur och retur

Nu sitter jag här i en av våra sköna skinnfåtöljer framför braskaminen och bara andas ut efter en lång dag.
Vi på lärarprogrammet har dragit igång termin två idag och varit på våran inriktningsstart på Högskolan i Kalmar idag. Det innebar förstås en tidig morgon, där sömnen dessförinnan varit dålig. Men trots låg sömnkvot så har dagen gått fort och det har varit bra information och det ser i nuläge ut som att vi har mycket matte framför oss och inlärning som verkligen ska ges ut för livet. Känns på topp rätt och slätt!
Halkan var påtaglig ju närmre Vimmerby vi kom, lite styr och låg hastighet fixade det. Är så knivigt när det fryser på efter blötan. Hoppas på mildare väder imorgon.

För Travis del har det gått lika bra idag på dagis, han blev lämnad i 45minuter av Rickard och det var inte några protester alls. Blev ju såklart glad av att se sin pappa när han kom, och samtidigt finna sig tillrätta och känna sig trygg. Det kan ju inte bli så mycket bättre. Vi får hoppas att det fortsätter i samma stil.


Kommentarer
Jennifer

Min moster, Marie, jobbar lite på Travis dagis ibland. Hon tyckte att han verkade så himla mysigt och att han såg ut att trivas på dagis!

Skönt när de små är framåt och är glada :)

2009-01-21 @ 09:58:34
URL: http://yenniifer.blogspot.com/
Ann-Sofie

Okej, så det är din moster. Ja hon var inne på hans avdelning förra veckan vet jag. Så kul att höra från ett annat håll hur de upplever hur han är och verkar :-)



Håller med om att det är så skönt när man ser att det funkar för de små. Visst kan det komma ett bakslag senare, men såhär i början känns det tryggt att veta att han trivs och vill vara där!

2009-01-21 @ 16:17:01
URL: http://annsofiiie.blogg.se/
Susanne

Så skönt att det känns bra för er och Travis. För Tion går det oxå jätte bra! Det är bara för mig det känns jobbigt. Känns lustigt i mammahjärtat.

2009-01-22 @ 19:52:22
URL: http://mysebodesign.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0