aritmetik och geometritenta avklarad

Idag fick vi tillbaka våra tentor som vi skrev för ett tag sedan. Fixade den så ikväll så firade vi här hemma med pizza. Hade heldag med föreläsningar och två lite halvkrassliga killar så det fick bli en genväg till middagsmaten.
Nu väntar två rapportskrivningar, en algebratenta och två olika lektionsplaneringar i skolan, alla dessa moment inom loppet av de två närmaste veckorna. Så gissa om jag har dygnens alla timmar bokade nu. Får försöka ta en sak i taget och fixa det effektivt för att ordna till näst steg i ledet. Det är inget vidare när det är mycket och man tvingas göra en halvtaskig version av något som man faktiskt kommer att ha nytta av i sitt framtida yrke. Jag är allt oftast en perfektionist och tenderar därför att lägga ner tid och energi för att nå bästa resultat.

Nog om studiedravvel som i era öron förmodligen inte är någon vidare hit.

Sitter som bäst framför braskaminen nu med en kopp te i handen och laptopen i knäet och njuter av kvällningen. Ska se till att ha en något som när avkopplande morgondag i goda vännerns lag för att sedan göra ett ryck med rapportskrivningen under resterande delen av helgen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0